2009. április 9., csütörtök

A Linux alapitvány adaptálni fogja az openSUSE build servicet

Adthattam volna azt a címet is, hogy "A Linux alapitvány adaptálni fogja az openSUSE build servicet avagy a sok windows fejlesztő befoghatja a p*fáját ezentúl", de sajnos nem fért ki.

Sok windows fejlesztő azzal macerált engem hogy "Háde linuxra nehéz fejleszteni mert ott az a sok disztribució, csomó forditás meg minden, nem éri meg, csak kinlódás az egész.", na de eznetúl kellesz jobb ürügyet találjanak, mert a Linux Fejlesztői Hálózaton(LDN) ott lesz az openSUSE build service, ami gyakorlatilag azt jelenti hogy majd a build service elintézi a "piszkos munkát", a fejlesztő csak fejltölti a forrását és visszakap minden "fontosabb" disztróra müködő csomagokat.

Aki meg azt mondaná, hogy ez valószinüleg félkész termék, annak csak annyit, hogy az openSUSE 11.1-et teljesen ezzel csinálták meg.

Tudom, hogy még így is megmarad a Visual Studio(vagy hogy a csudába hívják) milyen jó szöveg, arról viszont a tegnap olvastam, hogy még sem olyan jó mint amilyennek egyesek mondják akik valószínüleg mást nem is használtak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése